Kedves Ügyfeleink! Köszöntöm Önöket a Belvárosi Ingatlaniroda honlapján!

Irodánk 2013 októberében kezdte meg működését Békéscsaba belvárosában azzal a céllal, hogy Békés megyében korrekt, mindenre kiterjedő ingatlanközvetítéssel kapcsolatos szolgáltatást nyújtson Ügyfelei részére. Szakértő kollegáink több éves tapasztalattal rendelkeznek. Új és használt lakóingatlanok, telkek közvetítésével, ingatlanok bérbeadásával foglalkozunk. Amennyiben kérdése merül fel, vagy segítségre szorul, forduljon hozzánk bizalommal.

Fő működési területünk Békéscsaba, Gyula, Békés, és a környező települések. Bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel segítünk a finanszírozásban, akár a nem nálunk vásárolt ingatlanokra is, átvállaljuk az ezzel kapcsolatos ügyintézést, utánajárást. Amennyiben ingatlanügyeihez kapcsolódó jogi segítségnyújtásra van szüksége, ügyvédi tanácsadással is állunk rendelkezésére. A 2009. január elsejétől szükséges energetikai tanúsítvány elkészítéséhez is kedvezményes lehetőséget kínálunk.

Reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük. Ha eladni, vásárolni, vagy bérelni, bérbeadni szeretne, kérem keressen az alábbi elérhetőségek egyikén.